Mer än 1,6 miljoner nöjda behandlade kunder världen över talar för sig själv.  
             
 

POWERLITE IPL - När du vill ha resultat

 

VAD ÄR IPL

     
 

När du ska besluta dig för att göra en IPL (intensivt pulserande ljus) behandling som exempelvis hårborttagning eller hudförbättring är det viktigt att tänka på två saker.

1. Att din hudterapeut har kunskap och erfarenhet av dessa kraftfulla och effektiva behandlingar.Detta för att du ska få bästa resultat av din behandling, och känna att du är i riktigt goda händer. Jag har arbetat som hudterapeut i 11 år , och med IPL i 7 år. Jag är i dagsläget Skövdes enda auktoriserade hudterapeut som utför IPL behandlingar.

2. Att IPL-maskinen som hudterapeuten använder ger bästa resultat. Det kan vara stora skillnader mellan olika maskiner därför är det viktigt att välja den som ger optimalt resultat.

Powerlite 600 är en förstklassig, certifierad IPL-maskin med patenterad teknik. Det är ett av marknadens ledande och mest beprövade IPL-varumärken med väl testad teknik för optimala resultat. Den är svensk-tillverkad för högsta kvalitet och säkerhet. För dig innebär det säkra och effektiva behandlingar som ger resultat.

Powerlite är MDD Medicinskt Certifierad, CE-märkt och FDA-godkänd. Powerlite® används av utbildade läkare, sjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter.
Behandlingsmöjligheter med Powerlite 600:

• Hårborttagning
• Hudföryngring
• Skin tightening
• Solskadad hud
• Ytliga blodkärl
• Pigmentförändringar
• Fina linjer
• Rosacea
• Acne

 

IPL står för Intensivt Pulserat Ljus. IPL bygger på högintensiva ljuskällor som avger bredspektrat ljus. Varje ljusblixt är uppdelad i korta små delpulser vilket gör att man kan få en mycket effektivare behandling än med bara en ljuspuls som t ex laser.

Powerlite 600 tar effektivt bort oönskad hårväxt, behandlar solskadad hud, ytliga kärl, pigmenteringar, åldersfläckar, fina linjer, acne och roscasea. Både ansikte och kropp kan behandlas och behandlingen passar både män och kvinnor.

Hårborttagning
Powerlite 600 är en revolution vad gäller hårborttagning. Under mindre än en sekund kan Powerlite 600 förstöra hundratals hårsäckar med långvarigt resultat. Det oskadliga, röda ljuset absorberas av pigmentet (melaninet) i håret och omvandlas till värme. Vid 70°C förstörs proteinet i de hårceller och hårsäckar som befinner sig i den aktiva, växande, fasen av växtcykeln. Därmed kan inte nytt hår bildas igen. Resultatet? Aldrig mer rakning och vaxning. Härligt hårfri.

Powerlite 600 har inga begränsningar vad gäller behandlingsområde, utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen.

Powerlite 600. När du vill ha resultat.

Behandlingsmeny

Powerlite IPL Hårborttagning
Med Powerlite 600 blir du av med din oönskade hårväxt på hela kroppen och i ansiktet. Behandlingarna är populära både bland kvinnor och män. Powerlite 600 är en av de ledande maskinerna på marknaden med överlägsna resultat. Föreställ dig aldrig mer rakning och vaxning. Härligt hårfri.
Se vårt videomaterial>>