Mer än 1,6 miljoner nöjda behandlade kunder världen över talar för sig själv.  
             
 

POWERLITE 600 - När du vill ha resultat

 

VAD ÄR IPL

     
 

När du ska besluta dig för att göra en IPL (intensivt pulserande ljus) behandling som exempelvis hårborttagning eller hudförbättring är det viktigt att tänka på två saker.

1. Att din hudterapeut har kunskap och erfarenhet av dessa kraftfulla och effektiva behandlingar.Detta för att du ska få bästa resultat av din behandling, och känna att du är i riktigt goda händer. Jag har arbetat som hudterapeut i 11 år , och med IPL i 7 år. Jag är i dagsläget Skövdes enda auktoriserade hudterapeut som utför IPL behandlingar.

2. Att IPL-maskinen som hudterapeuten använder ger bästa resultat. Det kan vara stora skillnader mellan olika maskiner därför är det viktigt att välja den som ger optimalt resultat.

Powerlite 600 är en förstklassig, certifierad IPL-maskin med patenterad teknik. Det är ett av marknadens ledande och mest beprövade IPL-varumärken med väl testad teknik för optimala resultat. Den är svensktillverkad för högsta kvalitet och säkerhet. För dig innebär det säkra och effektiva behandlingar som ger resultat.

Powerlite är MDD Medicinskt Certifierad, CE-märkt och FDA-godkänd. Powerlite® används av utbildade läkare, sjuksköterskor och auktoriserade hudterapeuter.
Behandlingsmöjligheter med Powerlite 600:

• Hårborttagning
• Hudföryngring
• Skin tightening
• Solskadad hud
• Ytliga blodkärl
• Pigmentförändringar
• Fina linjer
• Rosacea
• Acne
 

IPL står för intensivt pulserat ljus. IPL bygger på högintensiva ljuskällor som avger bredspektrat ljus. Varje ljusblixt är uppdelad i korta små delpulser vilket gör att man kan få en mycket effektivare behandling än med bara en ljuspuls som t ex laser.
Powerlite 600 tar effektivt bort oönskad hårväxt, behandlar solskadad hud, ytliga kärl, pigmenteringar, åldersfläckar, fina linjer, acne och roscasea. Både ansikte och kropp kan behandlas och behandlingen passar både män och kvinnor.

Efterfrågande behandlingar - utan kirurgiska ingrepp

Hudförbättring
Powerlite 600 föryngrar huden genom att stimulera hudens celler så att de bildar nytt kollagen. Med mer kollagen får man en elastisk hud med mindre porer, färre rynkor och fina linjer. Powerlite 600 tar också bort pigmentförändringar (åldersfläckar, leverfläckar och fräknar) och ytliga blodkärl. På så vis blir huden jämnare och vackrare. Powerlite 600 är skonsam för huden, behandlingarna går snabbt och kräver ingen återhämtningstid.

Behandlingsmeny

Powerlite 600 Effektiv hudföryngring för ansikte
Den IPL teknik vi använder har egenskaper som gör det möjligt att ta bort olika kärlförändringar, pigmentförändringar, minimera porer, förstärka elasticitet och förbättra hudstrukturen etc. Högst effektiv icke-kirugisk behandling som stimulerar produktionen av kollagen under huden.

Powerlite 600 Effektiv Hudföryngring hals
Den IPL teknik vi använder har egenskaper som gör det möjligt att ta bort olika kärlförändringar, pigmentförändringar, förstärka elasticitet och förbättra hudstrukturen etc.

Powerlite 600 Effektiv Hudföryngring decolltage
Förbättrar skadad hud och effekterna av hudens åldrande på ett mjukt och skonsamt sätt. Powerlite 600 gör det möjligt att ta bort olika kärlförändringar, pigmentförändringar, förstärka elasticitet och förbättra hudstrukturen.

Powerlite 600 Effektiv Hudföryngring händer
Dina händer säger mycket om dig. Med de är högst utsatta. Vi tar bort olika pigmentförändringar, förstärker elasticiteten och förbättrar hudstrukturen med Powerlite 600.

MicroNeedling
Behandlar effektivt åldrad hud, rynkor, ärr, solskadad hud, hudbristningar och håravfall. Behandlingen är snabb, säker och effektiv. Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

Ytliga blodkärl ansiktet
Ta bort olika kärlförändringar.

Pigmentförändringar

Akne
IPL har en antibakteriell och läkande effekt på akne.

Rosacea
Rosacea är en kronisk sjukdom i huden som oftast drabbar medelålders personer och mer kvinnor än män. Rosaces kan behandlas med Powerlite 600.

Microdermabration med Powerlite Peeler
Microdermabration är en behandling som med små kristaller slipar huden, påskyndar cellförnyelsen och stimulerar läkning. Behandlingen ökar näringstillförseln och syresättningen till cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador.
Behandlingen ger en omedelbart friskare och fräschare hud med en ökad lyster och jämnare hudstruktur.